Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ORDU (AA) - Ordu İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (ORİMDER) Başkanı Recep Azaklı ve yönetim kurulu üyeleri, Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret etti.

        ORİMDER’in yeni yönetimini tebrik eden Balkanlıoğlu, sivil toplum kuruluşlarının toplumun gelişip kalkınmasında önemli misyon üstlendiklerini belirterek, "Toplum yararına yönelik tüm faaliyetlerin destekçisi olmaya hazırız" diyerek yeni yönetime başarı diledi.

        ORİMDER’in Ordu'nun önemli sivil toplum kuruluşlarından birisi olduğunu ifade eden Recep Azaklı ise dernek çalışmaları ve faaliyetleri hakkında Vali Balkanlıoğlu'na bilgi verdi.

        ORİMDER olarak toplum yararına yaptıkları çalışmalarda kamu yöneticilerinin desteğini gördüklerini belirten Azaklı, Balkanlıoğlu'na kendilerine gösterdiği ilgi ve destekten ötürü de teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler