Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli merkezli 4 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan 16 kişiden 4'ü tutuklandı.

        Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 16 zanlı, Kırklareli Devlet Hastanesindeki sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

        Zanlılar, savcılıktaki ifadelerinin ardından tutuklama talebiyle mahkemeye çıkarıldı. Zanlılardan sağlık memuru L.B, D.A.B, Ç.T. ve hemşire C.Z. tutuklandı. 12 kişi ise serbest bırakıldı.

        Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince geçen hafta Kırklareli merkezli Şanlıurfa, Nevşehir ve Kocaeli'de düzenlenen eş zamanlı operasyonda, aralarında sağlık memur ve hemşirelerin de bulunduğu 16 kişi gözaltına alınmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler