Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARABÜK (AA) - Safranbolu Belediyesi tarafından Emek Mahallesi'nde yapılan Sezai Yıldız Parkı açıldı.

        Parkın açılış töreninde konuşan Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, parkta 115 metrekare çocuk oyun alanı, 3 kuleli çocuk oyun gurubu, 50 metrekare fitness alanı ve 6 fitness elemanı, 100 metrekare basketbol alanı olduğunu söyledi.

        Belediye meclisi üyeleriyle birlikte aldıkları kararla parka Sezai Yıldız ismini verdiklerini ifade eden Aksoy, şöyle konuştu:

        "2009 yılından bu yana 68 adet parkı hizmete açtık. İnşallah mahallelerimizde park alanları yapmaya, yeşil alanlar oluşturmaya devam edeceğiz. Parkın hemen arkasında bulunana vadide Karabük Belediyesi ile ortaklaşa ve DSİ'nin projelendirdiği bir 15 metreli sel kapanının yapılacağını ve burada oluşacak olan göletin etrafında da piknik sahalarının yapılacağını söylemek isterim. Yani bu bölge çok güzel bir görünüme kavuşacak. Her zaman söylediğimiz gibi Emek Mahallesi, Safranbolu'nun misafir odasıdır. Biz de bu güzel mahallemizi süslemeye devam edeceğiz. İnşallah belediyemizin projelendirdiği Karayollarının yapımını üstlendiği üst geçidimizi de hizmete alacağız."

        Konuşmanın ardından parkın açılışı yapıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler