Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA (AA) - Demirci ilçesinde, halı saha maçında kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren Gördes Güneşli Toplum Sağlığı Merkezi Aile Hekimi Sefer Ateş (37), cenaze namazının ardından memleketi Bilecik'e gönderildi.

        Ateş'in cenazesi, Yağmur Mahallesi'ndeki evinin önünde helallik alınmasının ardından Demirci Alaca Camisi'ne getirildi.

        Camide öğleyin kılınan cenaze namazına Ateş'in ailesinin yanı sıra Manisa Halk Sağlığı Müdürü Engin Yıldırım, Demirci Devlet Hastanesi çalışanları, mesai arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.

        Cenaze namazı sonrasında fenalaşan Ateş'in eşi Gülşen Ateş'e sağlık ekibi müdahale etti.

        Ateş'in cenazesi daha sonra, toprağa verileceği memleketi Bilecik'in Osmaneli ilçesine uğurlandı.

        Manisa'nın Demirci ilçesinde halı sahada maç yaparken fenalaşan doktor Sefer Ateş, hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetmişti. Ateş'in kalp krizi sonucu yaşamanı yitirdiği belirlenmişti.

        Sefer Ateş'in 2012 ve 2013'te Demirci Toplum Sağlığı Merkezi'nde Sağlık Grup Başkanı olarak görev yaptığı, 3 yıldır da Gördes Güneşli Toplum Sağlığı Merkezi'nde aile hekimi olarak çalıştığı bildirilmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler