Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, İl Özel İdaresi tarafından kadınlar için yaptırılan termal aquapark inşaatında sona gelindiğini söyledi.

        Yurtnaç, gazetecilere yaptığı açıklamada, tesiste son rötuşların yapıldığını belirtti.

        Yozgat’ın çehresinin bu ve bu gibi yatırımlarla değişeceğini aktaran Yurtnaç, ilde şehit yakınları, gaziler, gazi yakınları ve dezavantajlı gruplara pozitif ayrımcılık yapıldığı gibi, kadınlara da pozitif ayrımcılık yaptıklarını ifade etti.

        Yurtnaç, Yozgat'a bu güzel tesisi kazandırmanın haklı gururunu yaşadıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

        "Yozgat’ta kadınlarımızın gidip rahatlıkla eğlenecekleri, hoşça vakit geçirebilecekleri mekanlar yoktu. Yozgat Valiliği olarak kadınlarımıza bu imkanı sağlamak için başlatılan aquapark inşaatında sona gelindi. Şu anda ufak tefek rötuşları kaldı. İnşallah bir ay içerisinde bu eksikler de tamamlandıktan sora hizmete açacağız. İl dışından da günübirlik olarak buraya vatandaşlar gelebilecek. İnşallah, 2018 yılında hızlı trenin seferlerine başlamasıyla özellikle Ankara’dan çok sayıda günübirlik ziyaretçilerimiz olacaktır. Bu Yozgat ekonomisine de katkıda bulunacaktır. Amacımız Yozgat’ta sosyal hayatı hareketlendirip, Yozgat’ı yaşanabilir bir kent haline getirmek."

        Tesis içerisinde, sauna, jakuzi, Türk hamamı, çocuk havuzu, kaydıraklı havuz, spor komplesi, dinlenme odaları ve kafeterya bulunuyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler