Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MALATYA (AA) - Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, örnek davranışlarından dolayı zabıta personeline teşekkür belgesi verdi.

        Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Gürkan, 9 Kasım 2016 tarihinde İnönü Caddesi'nde meydana gelen kaza sonrası, zabıta görevlileri İhsan Özyaprak, Ertuğrul Şener, Serhat Sarıcı ve Selim Akboğa'ya örnek davranışlarından dolayı teşekkür belgesi verdi.

        Başkan Gürkan, zabıtanın yerel yönetimlerin kolluk kuvveti olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

        "Zabıtalarımız belediye sınırlarında asayişi, eksik ve aksaklıkları takip edip gidermenin ötesinde, ayrıca sosyal sorumluluk anlayışı içinde görevlerini yapmaktadır. 9 Kasım'da İnönü Caddesi'nde vuku bulan bir trafik kazasına tanıklık ettiklerinde, hemen o kazaya müdahale etmeleri, kazazedelerin başka biriyle husumete varacak davranışlarının önüne geçmesi ve yaralı olan kazazedemizi zabıta aracıyla ilk müdahalesi yapılmak üzere sağlık kuruluşuna götürmelerinden dolayı zabıta arkadaşlarımızı tebrik ediyor, kutluyorum. Belediye olarak metinlerle sıralandırılmış bir görev anlayışının ötesinde, yazılı olmayan gelenek, göreneklerde belirtilen görevlerimizi de en güzel şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Arkadaşlarımız tebrik ediyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler