Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YOZGAT (AA) - Kamu özel ortaklığı ile yapılan Yozgat Şehir Hastanesinde patoloji laboratuvarı son teknoloji ile donatıldı.

        Yozgat Şehir Hastanesi yöneticilerinden Mehmet Karakuş, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, bir hekimin en etkin, doğru ve hızlı sonuç alıp, teşhisini kolaylaştıran hizmetin laboratuvar hizmetleri ve alt yapısı olduğunu söyledi.

        Bunun için Yozgat Şehir Hastanesi patoloji laboratuvarının son teknoloji sistemleri ile donatıldığını belirten Karakuş şunları söyledi:

        "Sistemler seçilirken kaliteli, güvenilir ve efektif sistemler kullanılmıştır. Son teknolojiyle kurulan hastanemizde, dijital patoloji sistemi ile çalışacağız. 4 slayt kapasitesi ve tamamen robotik kontrol sistemi ile 15 saniyeden daha kısa zamanda hastalara ait slaytlara gerçek zamanlı olarak ulaşılacaktır. Son derece kompakt dizaynı, laboratuvarda fazla yer işgal etmemesi, kolay kullanımı ve bu sistemler içinde minimum bilgi işlem ihtiyacı düşünüldüğünde, hastalara çok kısa zamanda sonuç yetiştirmemiz açısından sadece bölgemizde değil, tüm Türkiye'de önemli bir referans laboratuvarı olacağımızı düşünüyoruz."

        Karakuş, kanser teşhisini ileri noktalara taşımak, yaşamlara kalite katmak ilkesiyle Yozgat ve çevre illerdeki hastalara en iyi hizmeti vermek istediklerini de sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler