Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VAN (AA) - Van'da "Çocuk Olarak Haklarımızı Biliyoruz ve Geleceğimize Hazırlık Yapıyoruz" Projesi kapsamında, çocuk hakları konulu seminer verildi.

        Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Hüsrevpaşa Ortaokulu Konferans Salonu'nda verilen ve 500 çocuğun katıldığı seminere, Tuşba Belediyesi Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Tarık Kuşman konuşmacı olarak katıldı.

        Çocuk haklarıyla ilgili sunumun ardından konuşan Kuşman, çocukların, haklarını koruyan ve gözeten, başkalarının hakkına saygı duyan bireyler olarak yetişmelerini sağlamaya çalıştıklarını söyledi.

        Her çocuğun zihinsel ve fiziksel yeteneklerini mümkün olduğunca geliştirilme hakkı olduğunu ifade eden Kuşman, çocuk hakları konusunda bilgiler aktardı.

        Program sonunda çocuklara çikolata ikram edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler