Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARS (AA) - Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, kentteki basın kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

        KAÜ Konuk Evinde gazetecilerle buluşan Rektör Özcan, üniversite hakkında bilgi vererek, 2016-2017 eğitim yılında 20 bin öğrencinin KAÜ'de öğrenim gördüğünü söyledi.

        Özcan, Türkiye'nin 15 Temmuz sürecini yaşadığını ve üniversitenin de bu olaydan etkilendiğini belirterek, "Bu süreç tüm ülkemiz etkilediği gibi Kars'ta da hatta üniversitemizde de büyük etkisi oldu. Temennimiz böyle talihsiz olayların bir daha yaşanmaması. Allah bir daha böyle hainlere fırsat vermesin ve milletimiz bir daha böyle acılar yaşatmasın." dedi.

        Daha iyi hizmet verebilmek için yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ettiklerini aktaran Özcan şunları söyledi:

        "Bu anlamda üniversite eğitim öğretim faaliyetine devam edecek. Araştırma hastanemiz sağlık hizmetine devam edecek, kısacası tüm kurumlarımız daha çok çalışarak halkına daha iyi hizmetler verecek. Dolayısıyla bizler de 2016-2017 eğitim öğretim yılını böyle bir ortamda açtık, öncelikle tüm üniversitemizde olduğu gibi tüm ülkemizdeki üniversitelere ve yüksek öğretim kuruluna hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah kazasız belasız bir yıl olur."

        Rektör Özcan ayrıca, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması soruşturması kapsamında üniversitede bazı görevlilerin görevlerinden çıkartıldığını da sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler