Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AKSARAY (AA) - Aksaray'da çeşitli tarihlerde 29 hırsızlık olayına karıştığı iddia edilen 11 kişi, gözaltına alındı.

        Aksaray Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, son 2 ayda il merkezindeki iş yeri, otomobil ve evlerden yapılan hırsızlıklarla ilgili soruşturma başlattı.

        Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ve parmak izi yardımı ile delilleri toplayan ekipler, kent merkezindeki birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

        Operasyonda Hali A, Muhammed A, Oğuz Y, Fayık Ç, Murat O, Erdoğan E, Çağrı Y, Ali B, Seyhan Y, Sebahattin B. ve Rahim Ç. gözaltına alındı.

        Polis, şüphelilerin il genelinde çeşitli tarihlerde 29 ayrı hırsızlık olayına karıştığını tespit etti.

        Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda, çok sayıda otomobil müzik ses sistemi malzemesi, araç koltuk başlıkları, çelik kasa, egzoz, matkap, takım çantaları ile hırsızlık suçlarında kullanıldığı düşünülen bazı aletler ele geçirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler