Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        RİZE (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'nun teknik direktörü Hikmet Karaman, "Önemli olan Kweuke'nin bir an önce eşini görebilmesi. Eşi de yaralı olduğu için buraya gelemiyor. Dışişleri Bakanlığımıza çok teşekkür ediyoruz. Olayla yakından ilgileniyorlar. Kulüp başkanı ve yöneticilerimiz de oyuncunun vize işlemleri için çalışıyor." dedi.

        Karaman, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Kweuke'nin eşinin geçirdiği trafik kazası sonrası destek için gönderine mesajlar için Çaykur Rizespor Kulübü ve Rize şehri olarak tüm Türkiye'ye teşekkür ettiklerini belirterek, "Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, bakanlarımız, milletvekillerimiz, kulüp başkanları, teknik direktörler, sporcular ve taraftarlar inanılmaz bir ilgi, alaka ve pozitif enerjilerini gönderdiler." diye konuştu.

        Bir grup Çaykur Rizesporlu taraftar ise tesislere, Fransızca 'Başın sağ olsun Leo', 'Her zaman seninleyiz Kweuke' yazılı afişler astı.

        Kweuke'nin gönderilen teşekkür mesajlarını açıklamak istediğini ama durumu iyi olmadığı için bunları anlatamadığını dile getiren Karaman, şöyle konuştu:

        "Eşi komadan çıktı. Kaza bir ticari taksinin içinde oluyor. Taksiye vuran kişi kaçmış. Taksi şoförü de yaralı. Önemli olan oyuncumuzun biran önce eşini görebilmesi. Eşi de yaralı olduğu için buraya gelemiyor. Dışişleri Bakanlığımıza çok teşekkür ediyoruz. Olayla yakından ilgileniyorlar. Kulüp başkanı ve yöneticilerimiz de oyuncunun vize işlemleri için çalışıyor. Burada ABD Büyükelçiliğine de büyük görev düşüyor. Oyuncumuz bir an önce oraya gidip eşini görmek istiyor."

        Taraftarların, Kweuke'ye destek amacıyla sahanın kenarına yazılı afişler astıklarına dikkati çeken Karaman, "Onlara da çok teşekkür ediyoruz. Olayı duyar duymaz buraya gelip Kweuke'nin yanında oldular. Bunlar önemli. Böyle bir günde birlikte olmamız gerekiyor. Belki futbol olarak ligde taraftarımızın ve şehrimizin istediği durumda değiliz. Bu ayrı bir şey. Takımımız adına herkese çok teşekkür ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

        Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın İnegölspor ile karşılaşacak mavi-yeşilliler, bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Mehmet Cengiz Tesisleri'nde teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde yapılan antrenmanda İnegölspor karşılaşmasında forma giyemeyecek futbolcular idmanın ilk 15 dakikasını basın mensuplarına açık sürdürdü. Diğer oyuncular ise basına kapalı çalışma gerçekleştirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Rize haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Rize Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler