Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİİRT (AA) - Siirt ve ilçeleri için sağanak uyarısında bulunuldu.

        Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bu geceden itibaren başlayacak yağışların artarak devam edeceği belirtildi.

        Yarından itibaren karla karışık yağmur ve kar yağışının etkili olacağı ifade edilen açıklamada, hava sıcaklıklarının 5 ila 10 derece azalmasının beklediği bildirildi.

        Açıklamada, şunlar kaydedildi:

        "Bugün bölgemizde görülecek olan yoğun yağışların öğle saatlerinden itibaren etkisini artırarak 2 Aralık saat 09.00'a kadar devam etmesi beklenmektedir. Ayrıca bugün akşam saatlerinden itibaren yağışın Şırnak ve Siirt çevresinde karla karışık yağmur ve yer yer yoğun kar şeklinde olması beklenmektedir. Bölgemizde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların çok kuvvetli metrekareye 51-75 kilogram olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı, ulaşımda aksamalar, sel, su baskınına karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler