Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİLECİK (AA) - Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç'ın, Şeyh Edebali Üniversitesinin fakültelerini en yüksek puanla kazanan öğrencilere gönderdiği teşekkür belgeleri öğrencilere dağıtıldı.

        Şeyh Edebali Üniversitesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 2016-2017 eğitim öğretim dönemi̇nde üniversitenin fakültelerini en yüksek puanla kazanan öğrenciler, YÖK Başkanı Prof. Dr. Saraç tarafından teşekkür belgesiyle ödüllendirildi.

        Açıklamada, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden Zeynep Kuşçu, Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden Yusuf Hakan Altıntaş, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümünden Güray Korkut, Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden Fatma Kıyak ile Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümünden Burcu Yıldız adına gönderilen teşekkür belgelerini, üniversite Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dursun Hazer ve fakülte dekanları tarafından verildiği belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler