Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KASTAMONU (AA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu İl Kadın Kolları üyeleri ihtiyaç sahipleri için kışlık giysi yardımı kampanyası başlattı.

        CHP İl Kadın Kolları Başkanı Ülker Yavuzoğlu, ihtiyaç sahibi vatandaşlara çeşitli yardımlarda bulunduklarını belirterek, yardımları gizlilik içerisinde yaptıklarını söyledi.

        Kış aylarının gelmesiyle yeni bir kampanya başlattıklarını belirten Yavuzoğlu şunları söyledi:

        "Bizim amacımız siyasi görüşü, düşüncesi ne olursa olsun gerçekten ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşmak. Belki çok bir şey yapamıyoruz ancak bu soğuk havalarda giymeye ikinci bir giysisi olmayan vatandaşlarımızı mutlu edebilirsek ne mutlu bize.

        Kastamonu'da gerçekten ihtiyaç sahibi olan fakat ihtiyacım var diyemeyen kişileri araştırıyoruz. Bu vatandaşlarımız için kıyafet, ev eşyası ve oyuncak topluyoruz. Bunların yanı sıra maddi ve market yardımında da bulunuyoruz. Bizler, tamamen aracı görevi üstleniyoruz. Bir elin verdiğini diğeri görmüyor."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler