Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Kumluca Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından öğrencilere giyim yardımı yapıldı.

        Kumluca'da Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından bin 550 öğrenciye kışlık giyim yardımı yapıldı. Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına getirilen giyim ürünleri Kumluca Kaymakamı Polat Kara tarafından okul müdürlerine teslim edildi.

        Özel bir firma tarafından temin edilen giyim ürünlerinin dağıtımında konuşan Kaymakam Polat Kara, ilçede eğitim gören ve ihtiyaç sahibi öğrencilerin kışlık giyimlerine destek olmak amacıyla böyle bir yardımda bulunduklarını söyledi.

        Çocukların daha sağlıklı güzel şartlar altında eğitim görmelerini istediklerini ifade eden Kara, "Okullarda eğitim gören öğrencilerimizin soğuk kış aylarından etkilenmemeleri için ihtiyacı olan ailelerimizin çocuklarına bu yardımları yapıyoruz. Ülkemizin geleceği için sağlıklı ve dinamik gençler yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Yaptığımız giyim eşyaları öğrencilerimize hayırlı olsun, gülle güle kullansınlar." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler