Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Babaeski ilçesinde muhtarlarla biraraya geldi.

        Babaeski Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlen toplantıda Civelek, köy ve mahalle muhtarlarının istek ve sıkıntılarını dinledi.

        Civelek, burada yaptığı konuşmada, kamu kurumları olarak vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak için çalıştıklarını söyledi.

        Kamu hizmeti sunarken hizmetin kaliteli, keskin, verimli, yaşam kalitesini ve refahını arttırıcı, huzur ve mutluluk verici görev ve sorumluluğunu yerine getirdiklerini ifade eden Civelek, bu konuda mahalle ve köy muhtarlarına da büyük görevler düştüğünü belirtti.

        El birliğiyle Kırklareli’ne ve vatandaşlara daha çok ve kaliteli hizmet etmek için çalışmaya devam edeceklerini aktaran Civelek, şöyle konuştu:

        "Vatandaşa yönelik hizmetlerimizin kaliteli ve eksiksiz olması gerekiyor. Vatandaşlarımızın yaşam kalitesinde ve refahında arttırıcı bir farklılık yaratmamız gerekiyor. Mahalle muhtarlarımız ve köy muhtarlarımızla bundan sonrası için ihtiyaçlarımız nelerdir, getirilecek olan yatırımlar ne olmalı, özellikle köylerimizde, köyden kente göç varsa bu göçü nasıl engelleyebiliriz. Diğer bir yandan ise vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltecek hangi projelere ağırlık vermeliyiz ki vatandaşlarımızın refah seviyelerini arttırabilelim."

        Toplantıya, Babaeski Kaymakamı Tarkan Keskin, Kırklareli ve Babaeski kamu kurumu müdürleri ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

        Toplantı, basına kapalı olarak devam etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler