Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MALATYA (AA) - Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı Ulaşım Şube Müdürlüğü ve Yeşilyurt İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Tim Komutanlığı ekiplerince kış lastiği uygulaması yapıldı.

        Malatya Organize Sanayi Bölgele'sinde yapılan trafik uygulamasında ticari amaçlı yolcu ile yük ve eşya taşıyan araçlara yönelik kış lastiği uygulaması yapıldı.

        Sürücülere kış şartlarında araç kullanımı hakkında teknik bilgiler veren ekipler, tedbirsiz ve hazırlıksız yola çıkılmamasını, araçlarda mutlaka zincir, çekme halatı ve takoz bulundurulmasını, ani durup kalkma yapılmamasını ve takip mesafesinin korunması noktasında uyarılarda bulundu.

        Uygulama sonucu korsan olarak çalıştığı tespit edilen 2 minibüs trafikten men edilerek, fazla yolcu taşıdığı tespit edilen 9 okul servis aracına da cezai işlem uygulandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler