Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TRABZON (AA) - Trabzon Valiliği İl Afet Müdahale Planı Masa Başı Tatbikat Toplantısı, Vali Yücel Yavuz başkanlığında yapıldı.

        Valilikteki toplantıya, Vali Yardımcısı Necmettin Yalınalp, İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Ömer Kıratlı, Rize, Giresun ve Gümüşhane AFAD müdürleri, kaymakamlar, Yerel Düzey Hizmet Grubu yöneticileri ile ilgili kurum müdürleri katıldı.

        Vali Yavuz, toplantıda yaptığı konuşmada, her türlü afete karşı her zaman hazırlıklı olunması gerektiğini belirterek, "Beşikdüzü sel felaketi bizim için ders niteliğindedir. Çok büyük bir badire atlattık. Kriz anlarında soğukkanlı ve sahaya hakim olmalıyız. Olası bir afet karşısında yapılması gereken her türlü hareket ve adımlarımız Yerel Düzey Hizmet Grubu yöneticileriyle paylaştık." ifadesini kullandı.

        Yavuz, Trabzon Beşikdüzü, Vakfıkebir ilçeleri ile Giresun Görele ve Eynesil ilçelerinde meydana gelen sel ve heyelan olaylarını değerlendirdiklerini de kaydederek, "Bu toplantıda yaptığımız tatbikatlarla kurumların afet öncesinde görevlerini bilmesi can kaybının ve maddi zararların azalmasını sağlayacaktır. Bu toplantılarda afetlere yönelik önleyici tedbirler alıyoruz ve almaya devam edeceğiz." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler