Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesi sokak hayvanları için hazırlanan beslenme odaklarına, su ve mama temin etti.

        Belediyeden yapılan açıklamada, havaların soğuması ve kışın etkisini hissettirmesiyle sokak hayvanları için önlemlerin alındığı bildirildi.

        Açıklamada, Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından oluşturulan beslenme odaklarına, zorlu kış şartlarında yiyecek ve su bulmakta sıkıntı çeken sokak hayvanları için Veteriner İşleri ekiplerince su ve mama bırakıldığı belirtildi.

        Günlük 200 sokak hayvanının ihtiyacının karşılandığı beslenme odaklarının, Niğde Evleri eski çöplük yolu, Sevki Evleri civarı, Savcılık Lojmanları karşısı, Yeşil burç yolu üzeri Murat Evler civarı, Hande Sitesi önü, Vadi kent civarı, Kayardı, Zemerdi, Arıtma Tesisi ve Kayardı Ömerler Çayırı civarında olduğu kaydedildi.

        Açıklamada, vatandaşlardan da beslenme odaklarına yiyecek bırakmaları için destek istendi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler