Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BOLU (AA) - Bolu'da bir esnaf ihtiyaç sahiplerinin faydalanması için iş yerinin önünde ücretsiz mandalina dağıtıyor.

        İzzet Baysal Caddesi üzerinde sahibi olduğu telefon mağazasının önüne kasalar içinde mandalina getiren Haydar Dügen AA muhabirine yaptığı açıklamada, mandalinaları isteyen herkesin ücretsiz olarak alabileceğini söyledi.

        Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V) doğduğu ayda böyle bir uygulama yaparak insanların bilinçlenmesini sağlamak istediğini kaydeden Dügen, "Bilgilendirme amaçlı olarak insanların bu ayın önemini bilmesi için böyle bir şey başlattım. Şu an için ücretsiz mandalina dağıtıyoruz. İhtiyacı olan kim varsa gelip alabilir." dedi.

        Dügen, mandalinaların ücretsiz olarak dağıttığını duyan insanların buna şaşırdığını ve para vermek istediğini belirterek, "İnsanlar şaşırıyor. Para vermeye kalkıyor. İnsanlar her şeye para vermeye alışmış. Bazı şeylerin parasız verileceğini bilemiyorlar. Bolulu esnaflarımız da bu şeylere başlayabilir. O kadar çok ihtiyaç sahibi insan var ki belki bir yardımda bulunuruz." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler