Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BATMAN (AA) - Sason ilçesindeki Alparslan Anaokulunda, iş elbiseleriyle okula gelen veliler, öğrencilere mesleklerini tanıttı.

        Alparslan Anaokulu Müdürü Murat Domurcuk, yaptığı açıklamada, etkinlikle öğrencilerin meslekler hakkındaki meraklarını büyük ölçüde giderdiklerini belirtti.

        Domurcuk, şunları kaydetti:

        "Velilerimiz, davetimize icabet ederek, iş elbiseleri ile okula gelip mesleklerini öğrencilere tanıttı. Öğrencilerimiz velilerimize meslekleri hakkında merak ettikleri her şeyi sordu. Diş doktorumuz öğrencilerimize diş sağlının önemini ve diş fırçalama metotlarını anlatırken, itfaiyecimiz yangın esnasında öğrencilerimizin nasıl bir yol izlemeleri gerektiği ve yangından korunmanın yollarını anlattı. Çok verimli uygulama oldu."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler