Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞIRNAK (AA) - Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Silopi İlçe Temsilciliği, terör mağduru öğrencilere giysi ve kırtasiye yardımında bulundu.

        Silopi'deki Çiftlik İlkokulu ve Ortaokulu Öğretmeni Öner Akdan'ın TÜGVA'ya başvurması üzerine harekete geçen TÜGVA yetkilileri terör mağduru 180 öğrenciye giysi ve kırtasiye yardımında bulundu.

        TÜGVA Silopi İlçe Temsilcisi Yusuf Tatar, gazetecilere yaptığı açıklamada, yardımlaşma ve yardımseverliğin önemli olduğunu, hayatta karşılaşılan sorunların yardımlaşma yoluyla çözülebileceğini söyledi.

        Tatar, "Bölgede yaşanan olaylardan dolayı eğitim ve öğretim hayatlarında onlara moral vermek için 180 öğrenciye giysi ve kırtasiye yardımında bulunduk. Teşkilatım ile beraber çocuklarımıza her alanda yardımlarımız devam edecek. Herhangi bir konuda maddi manevi mağduriyet yaşayan tüm öğrencilerimize yardım etmeye devam edeceğiz, bize ulaşmaları yeterlidir." dedi.

        Akdan ise yardımlarından dolayı TÜGVA yetkililerine teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler