Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ORDU (AA) - Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Fatsa, Aybastı, Kabataş, Çatalpınar, Kumru ve Korgan ilçelerinde görev yapan muhtarların sorunlarını dinledi.

        Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı'nda gerçekleştirilen toplantıya Fatsa, Aybastı, Kabataş, Çatalpınar, Kumru ve Korgan ilçelerinde görev yapan kaymakamlar, belediye başkanları, daire amirleri ve mahalle muhtarları katıldı.

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlara ayrı bir değer verdiğini ifade ederek konuşmasına başlayan Vali Balkanlıoğlu, muhtarların zor ve özel bir görevi yerine getirdiğine dikkat çekti.

        Mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek onların istek ve taleplerini dinlediklerini kaydeden Balkanlıoğlu, “Valilik ve belediye bünyesinde muhtarların iş ve işlemlerini takip etmek üzere şubeler oluşturuldu. Muhtarlarımız demokrasinin en uç beyleridir. Muhtarlar mahallelerinde kendilerine oy veren, itimat eden bir kitleyi temsil ediyor. Muhtarlarımız toplumun bir temsilcisidir ve elçisidir. Muhtarlar, demokrasimizin beşiğidir. Köyünde, mahallesinde olanı biteni çok iyi bilirler." dedi.

        Balkanlıoğlu, muhtarların istek ve taleplerini not aldıklarını belirterek bunları en kısa sürede çözüme kavuşturmaya çalışacaklarını kaydetti.

        Toplantı, muhtarların istek ve taleplerinin dinlenmesiyle sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler