Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİLECİK (AA) - İki üniversite öğrencisi, Türkiye'deki farklı yerleri görmek amacıyla başlattıkları bisiklet turu kapsamında Bilecik'te mola verdi.

        İstanbul'dan yola çıkan üniversite öğrencisi Ufuk Aktaş ve Sahaf Aziz Küçük'ü karşılayan Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilcisi Hakan Yavuz, bisikletlilerin amacının bisikletin varlığı, hayatta ve ulaşımdaki yerini vurgulamak olduğunu söyledi.

        Bisiklet sporcusu Küçük ise turla bisikletin farkındalığını ortaya koymak istediklerini ifade ederek, ''Aslında turumuzdaki sihirli kelime 'bisiklet'' oldu. Kısa süre önce bisiklet sürerken tanıştığımız Ufuk Aktaş ile birlikte böyle bir tura karar verdik. Turumuzla aynı zamanda bisikletin kısa bir zaman diliminde yeni dostluklar meydana getirdiğini göstermek. Marmara'dan İç Anadolu'ya kadar pedal çevirerek, hedefimizi gerçekleştirmiş olacağız.'' dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler