Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AYDIN (AA) - Efeler Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye ve akülü araba yardımında bulundu.

        Efeler Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen etkinlikte konuşan Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, hiçbir engelli bireye "engelli" gözüyle bakmadıklarını söyledi.

        Herkesin bir engelli adayı olduğuna dikkat çeken Başkan Özakcan, "Hepimiz, engelli olmayan tüm yurttaşlarımız, günlük yaşamımızda her an için bir engelli adayıyız. Bu yönüyle engelli olup, yaşam zorluğu çeken tüm arkadaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak, onları daha huzurlu kılmak amacıyla Efeler Belediyesi olarak, yaklaşan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik hazırlıklarımız oldu." şeklinde konuştu.

        Özakcan, kendilerine gelen talep doğrultusunda 6 akülü engelli aracını, 5 de tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahiplerine teslim ettiklerini sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler