Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARABÜK (AA) - Safranbolu Emekli Öğretmenler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Necdet Aksoy'u ziyaret etti.

        Aksoy, ziyaretleri için Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.

        Öğretmenlerin, ülkenin geleceği olan çocukların hayata hazırlanmasında, yurduna milletine hayırlı insanlar olarak yetişmelerinde en büyük faktörler olduğunu ifade eden Aksoy, şunları kaydetti:

        "Bu nedenle hepsine minnettarız. Bu bağlamda ülkemizin çeşitli kentlerinde yılarca görev yapmış ve emekli olduktan sonra da çeşitli hizmetlerde bulunan derneklerimiz bulunmakta. Bizler bu derneklerimizle her zaman istişarelerde bulunuyor, değerli öğretmenlerimizin de fikirlerini alıyoruz. Safranbolu Emekli Öğretmenler Derneğimizin değerli yöneticilerini ağırlamaktan büyük mutluluk duydum. İnşallah birlikte güzel hizmetleri gerçekleştireceğiz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler