Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURDUR (AA) - AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, Burdur'a yapılan yatırımlar için 54 milyon lira ödenek ayrıldığını bildirdi.

        Milletvekili Petek, yaptığı yazılı açıklamada, İl Özel İdaresi bünyesinde 2016 yılında takibi yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi.

        Açıklamasında kentteki yatırımların bir kısmının tamamlandığını, bir kısmının da devam ettiğini belirten Petek, en büyük yatırımın eğitim sektörüne yapıldığının altını çizerek, "Burdur'da eğitim alanında 22 ayrı yatırımdan bazıları tamamlandı, bazıları da devam ediyor. Burdur'a yeni okullar, pansiyonlar, atölyeler kazandırıyoruz. En büyük bütçe, 30 milyon 977 bin lira ile eğitime ayrıldı." ifadesine yer verdi.

        Petek ayrıca, Burdur geneline eğitim alanındaki yatırımların yanında, güvenlik kamerası sistemlerine 424 bin 182 lira, Jandarma Komutanlığı bina bakımlarına 20 bin 677 lira, sağlık sektörüne 8 milyon 185 bin lira, aile ve sosyal politikalar yatırımlarına 187 bin 158 lira, kültür ve turizm sektörüne 4 milyon 850 bin lira ve hizmet binası yatımlarına 14 milyon 88 bin lira, toplam da 54 milyon liraya yakın ödenek ayrıldığını belirtti.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler