Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAYBURT (AA) - Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, kentte vatandaşlarla başlattığı istişare toplantısının ilki Şeyhhayran Mahalle Odasında yapıldı.

        Vali Ustaoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, başlattıkları bu uygulamadaki amaçlarının vatandaşlarla doğrudan iletişim içinde olmak olduğunu belirterek, şöyle devam etti:

        "Toplumsal birlik ve dayanışmaya en fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde istişarede hayır vardır düşüncesiyle 15 günde bir gerçekleştirmek üzere cuma akşamlarını bu toplantılarımıza ayırdık. Bu toplantılarımız burada sizlerle buluşup, eğer varsa mahallemizin problemleri bunları yerinde tespit etmek adına hayırlı bir hizmete vesile olur diye düşünüyorum. Kapımız her zaman vatandaşlarımıza açık. Derdini, sıkıntısını gelip bizlerle paylaşma noktasında çekingen olabiliyor. Biz de hem bunu kıralım hem de vatandaşımızın ayağına gidip mahallelimizle istişarelerde bulunalım istedik."

        Bu uygulamayı düzenli hale getireceklerini ifade eden Ustaoğlu, "İstişare toplantılarımıza kamu kuruluşu temsilcileri de katılacak. Aslında mahalle sakini kadınlarımızla da istişarelerde bulunmayı arzu ederdim. Burada herkesin sorumluluğunu üstlenen bir konumdayız. Öyle bir fırsat olursa bunu da konuşabiliriz. Onların da dertleri, sıkıntıları olabilir. Valiliğimize gelemeyebilirler. Bizlerde eşlerimizle birlikte o ortamları da oluşturabiliriz. O konuda da inşallah önümüzdeki süreçte bir adım atabiliriz." diye konuştu.

        Vali Ustaoğlu'ndan sonra söz alan Belediye Başkanı Mete Memiş de belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

        Toplantıda, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, kamu kurum ve kuruluşları ile bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de hazır bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bayburt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bayburt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler