Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir'in Huğlu Mahallesi'nde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılacak konutların inşaat çalışmalarının başladığını bildirdi.

        Başkan Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, Beyşehir Belediyesi olarak yaptıkları girişim üzerine Huğlu Mahallesi'nde TOKİ tarafından çalışma başlatıldığını söyledi.

        Bu kapsamda, av tüfeği üretiminin önemli merkezi olan yerleşim birimine 99 konutun yapımı için toplu konut projesi hazırlandığını hatırlatan Özaltun, geçtiğimiz günlerde ise ihale sürecinin tamamlandığını kaydetti.

        Beyşehir'de 2. etap TOKİ konutlarını inşa eden firmanın ihale kapsamında Huğlu'daki işi de yüklendiğini vurgulayan Özaltun, şöyle konuştu:

        "Ardından inşaat çalışmaları başladı. İnşaat alanında bir iş makinesinin temel çukuru için ilk kazmayı vurarak çalışmaları başlatarak toplu konutların yapımı için mesai yürütmeye başladı. Huğlu Mahallemizde 99 konutun yanı sıra, 1 adet 2 dükkanlı ticaret alanları ile altyapı ve çevre düzenleme işini de yürütecek olan ihaleyi üstlenen firmamız, inşallah çalışmaları kısa zamanda tamamlayarak Huğlu'muzun uzun yıllardır hayali olan toplu konutları hak sahibi olan vatandaşlarımıza teslim edecektir. Huğlu mahalle sakinlerimize ve ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Huğlu'da toplu konut projesinin hayata geçirilmesinde başta AK Parti Konya Milletvekilimiz Mehmet Babaoğlu ve TOKİ Başkanımız Ergün Turan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler