Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

        Başkan Çalışkan, mesajında, herkesin aslında bir engelli adayı olduğunu ifade etti.

        Engellilerin gözünden dünyaya bakabilmek, onları anlayabilmek ve bu bilinçle hareket etmek gerektiğini aktaran Çalışkan, şunları kaydetti:

        "Karaman Belediyesi olarak bizler, yaptığımız tüm çalışmalarda engelli vatandaşlarımızı düşünerek, onların yaşamını kolaylaştıracak şekilde hizmet vermeye gayret ediyoruz. Şehrimizde yürüttüğümüz tüm yapısal çalışmalarda engelli kardeşlerimizi de göz önünde bulundurarak hareket ediyoruz. Sosyal tesislerimizde, yeşil alanlarımızda, yol ve kaldırımlarımızda, hizmet binalarımızda, toplu taşıma araçlarımızda mutlaka engelli kardeşlerimizin rahatça kullanabilecekleri fonksiyonlar bulunmaktadır. Diğer yandan Kent Konseyi bünyesinde kurduğumuz Engelli Meclisi, engelli kardeşlerimize ve ailelerine yönelik önemli çalışmalar yapıyoruz. Dezavantajlı vatandaşlarımızın normal bir hayat sürmelerini sağlamanın yolu, toplumsal duyarlılığın artmasıyla mümkündür. Karşımıza çıkan bütün engelleri ancak bu şekilde aşabiliriz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler