Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDİRNE (AA) - Trakya Uluslararası Öğrenci Derneği tarafından "Yeni Türkiye'nin Kodları" konulu konferans düzenlendi.

        Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen konferansta sunum yapan AK Parti Gençlik Kolları MKYK Üyesi Enes Malik Yaylacı, Türkiye'nin medeniyet coğrafyasının her anlamda kendini yetiştirmiş gençleri beklediğini söyledi.

        Türkiye'nin medeniyet anlayışının dünyaya ulaşmasında gençliğe büyük görev düştüğünü anlatan Yaylacı, "Öncelikle çok çalışmamız ve yetişmemiz gerekiyor. Koca bir coğrafya bizleri bekliyor. Dava şuuruyla çalışmamız gerekir. Dava adamı olmak, sadakat, liyakat ve ehliyetle olur. Biliyorsunuz liyakat ve ehliyetin yeterli olmadığını sadakatinde olması gerektiğini 15 Temmuz darbe girişiminde daha iyi anladık. Yaptığımız tüm çalışmalarda gaye Allah'ın rızasını kazanmak olmalıdır." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler