Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARAMAN (AA) - Sarıveliler Belediye Başkanı Hayri Samur, Karaman Valisi Süleyman Tapsız'ı ziyaret etti.

        Samur, ziyarette, belediye olarak ilçe halkının yaşam kalitesi ve refah seviyesini yükseltmenin gayreti içerisinde çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

        Sarıveliler’in konumu itibarıyla zor bir coğrafik yapıya sahip olduğunu dile getiren Başkan Samur, ilçenin alt yapısını tamamlayarak modern bir kimliğe bürünmesi için Sarıveliler Kaymakamlığı ile iş birliği içerisinde gereken her türlü çalışmayı yaptıklarını ve yapacaklarını belirtti.

        Samur’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Tapsız, Sarıveliler ilçesinin yeşil ile doğanın bütünleştiği Karaman'ın güzel ve şirin ilçelerinden birisi olduğunu ifade ederek, ilk kez ziyaret ettiği ilçenin doğal güzelliklerinin yanı sıra vatandaş odaklı kaliteli hizmet anlayışıyla örnek ilçelerden birisi olduğunu aktardı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler