Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnaf ve sanatkarlara sıfır faizli can suyu kredisi verilmesi gerektiğini belirtti.

        Palandöken, yazılı açıklamasında, esnafın ekonomik durumu ne kadar iyi olursa Türk ekonomisinin de o kadar güçleneceğini ifade etti.

        Ekonominin küçük işletmelere verilecek mikro teşviklerle canlanacağına işaret eden Palandöken, şunları kaydetti:

        "Başbakan Binali Yıldırım'ın KOBİ’lere yönelik yaptığı açıklamayı büyük bir memnuniyetle karşıladık. Esnaf ve sanatkarımız önümüzdeki günlerde Başbakan Yıldırım’dan müjdeli haberler beklemektedir. Yeni iş yeri açanlara can suyu, işini büyütmek ve geliştirmek isteyenlere de yenileme ve modernizasyon adı altında sıfır faizli kredi verilmelidir. Çünkü esnaf ve sanatkarın ışığı ne kadar yanarsa ülke o kadar huzur içinde olur."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler