Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, Ümraniyespor maçında az hata yapıp sahadan 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

        Coşkun Zeren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın özellikle 3 haftadır iyi futbol oynadığını kaydetti.

        Son 3 haftada yenilmediklerini, bir galibiyet, 2 de beraberlik aldıklarını hatırlatan Zeren, "Ümraniyespor da çıkış içinde ve önemli maçları kazandı. Özellikle sahalarında iyi oynuyorlar ama mücadele eden, sahaya kalbini ve yüreğini koyan, kazanmak için bir adım öne geçiyor. Bunu biz her maç yapıyoruz. Ümraniyespor karşısında da az hata yapıp, fırsatları değerlendirirsek İstanbul'dan mutlu döneceğimize inanıyorum. Kazanırsak önemli bir virajı kazasız atlatmış olacağız. İyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.

        Bu arada Karadeniz ekibi, pazar günü deplasmanda oynayacağı Ümraniyespor maçının Samsun'daki hazırlıklarını tamamladı.

        Teknik direktör Osman Özköylü yönetiminde Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda, kültür fizik hareketleri, 5'e 2 pas çalışması ve çift kale maç yapıldı.

        Canberk Aydın ve Ercan Yazıcı'nın sakatlıkları nedeniyle Ümraniyespor maçı kadrosuna alınmayacağı bildirildi.

        Samsunspor kafilesi, THY'ye ait tarifeli uçakla İstanbul'a gidecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler