Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Mudanya Devlet Hastanesi Çocuk Servisi'nde tedavi gören hastaları gülümsetmek amacıyla başlatılan sosyal sorumluluk projesi kapsamında minik hastalar, hastane duvarlarına resim yapıyor.

        Resim öğretmeni Halil Yoldaş rehberliğinde, Mudanya Resim Atölyesi'nin gönüllü kursiyerleri, çocuklara resim yapmasını öğretiyor.

        Mudanya Devlet Hastanesi Başhekimi Cumhur Kara, gazetecilere yaptığı açıklamada, çalışmadaki amacın tedavi gören çocukların dünyalarını renklendirmek olduğunu söyledi.

        Çocukların hastane korkularını azaltmak istediklerini belirten Kara, "Çocukların hayal dünyasına uygun, eğlenceli ve rengarenk bir yaşam alanı ile çocukların ilgisini çeken resimlerin hastane duvarlarına yapılması, hasta çocukları ve ailelerini memnun ediyor. Bu konuda emeği geçen Mudanya Resim Atölyesi’ne ve boyamaya katkıları olan üyelerine teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler