Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Şırnak'ın Cizre ilçesinde Emniyet Müdürlüğüne teröristler tarafından bombalı araçla yapılan saldırıda şehit düşen Özel Harekat polisi 26 yaşındaki Sefa Altınsoy'un Muğla'nın Ortaca ilçesinde yaşayan ailesine "Şehadet Beratı" verildi.

        Muğla Valisi Amir Çiçek, eşi Hülya Çiçek, Ortaca Kaymakamı Fatih Ürkmezer, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Bahar Ünlü, şehit polis memuru Sefa Altınsoy'un Ortaca ilçesinde yaşayan ailesini evlerinde ziyaret etti.

        Ziyarette, şehadet beratının teslim edilmesi öncesinde Ortaca Çarşı Cami İmamı Veysal Uysal Kur'an-ı Kerim okudu. Daha sonra konuşan Vali Çiçek, vatanın bütünlüğü ve milletin birliği için canlarını feda eden şehitlerin haklarının ödenemeyeceğini söyledi.

        Vali Çiçek, şehitlerin emaneti olan ailelerin sürekli yanında olduklarını ifade etti.

        Ülkenin birlik ve beraberliğini bozmaya hiç kimsenin gücünün yetmeyeceğini, bunu denemek isteyenlere de gerekli cevabın her zaman fazlasıyla verildiğini belirten Çiçek, "Bayrağın dalgalanması, milletin birliği, dirliği, istiklal ve istikbali için canlarını feda eden vatan evlatlarının geride bıraktığı ailelerin her zaman yanındayız." dedi.

        Çiçek, daha sonra şehadet beratını şehidin babası Faruk Altınsoy ve annesi Fatma Altınsoy'a verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler