Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YOZGAT (AA) - Sorgun Engelliler Umut Spor Kulübü Yönetim Merkezi hizmete açıldı.

        Eski Belediye İşhanında hizmete giren yönetim merkezinin açılışında konuşan Yerköy Kaymakamı ve Sorgun Kaymakam Vekili Nevzat Şengök, tüm insanların birer engelli adayı olduğunu ve insan sağlığının bugünden yarına garantisinin olmadığını söyledi.

        Sosyal hayatta engellilere sağlanan imkan ve kolaylıkların, bir toplumun gelişmişlik düzeyi ve çağdaşlığının göstergesi olduğuna vurgu yapan Şengök, "Engellilere gösterilen anlayış ve hoşgörü, uygar bir toplum kimliği kazanmada etkin bir rol oynamaktadır. Her normal insanın bir engelli adayı olduğu gerçeğini aklımızdan çıkarmayalım. Belki de engellilere yapılan yatırım geleceğimize yapılan yatırım olabilir. Bir gün bizim de bir engelli olabileceğimizi hatırımızdan çıkarmadan, onlara yardımcı olalım." diye konuştu.

        Konuşmaların ardından Sorgun Engelliler Umut Spor Kulübü Yönetim Merkezinin açılışı yapıldı.

        Açılışa, İlçe Jandarma ve Garnizon Komutanı Binbaşı Metin Gezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Dıvrak ve ilçe sakinleri katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler