Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa’nın Akçakale Belediyesi, ihtiyaç sahibi engelli ailelere yakacak, gıda, elbise ve ayakkabı yardımı yaptı.

        Akçakale Belediye Başkanlığı ve Umuda Engel Yok Derneğince tespit edilen ihtiyaç sahibi engelli ailelere Abdulhakim Ayhan'ın eşi Ayşenur Ayhan ve belediye görevlileri tarafından yakacak, gıda, kışlık elbise ve ayakkabı dağıtıldı.

        Aileleri ziyaretinde sıkıntılarını dinleyen ve not alan Ayhan, çocuklarla da sohbet ederek çeşitli oyuncaklar verdi.

        Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’ın talimatıyla engelli ailelere yardım yaptıklarını belirten Ayşenur Ayhan, yardımların devam edeceğini ifade etti.

        Umuda Engel Yok Derneği Başkanı Ahmet Efe Akdoğan ise tespit ettikleri ihtiyaç sahibi engelli ailelerinin durumunu Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan ile paylaştıklarını belirterek, şunları kaydetti:

        "Başkanımız Ayhan da sağolsun, eşi Ayşenur Hanımefendiyi görevlendirdi. Birlikte ev ev gezerek, zor durumda olan engelli kardeşlerimize ve ailelerine çeşitli yardımlarda bulunduk. Ailelerimizin diğer eksiklerini de tespit ettik. İnşallah onları da en kısa sürede temin edecekleri sözünü verdiler. Biz de engelli derneği olarak, hem belediye başkanımız Ayhan’a hem de eşi Ayşenur hanıma teşekkür ediyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler