Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA (AA) - Harran Üniversitesi (HRÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi bünyesinde tüp bebek merkezi düzenlenen törenle açıldı.

        HRÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Üniversitenin Osmanbey Kampüsü'nde bulunan Araştırma ve Uygulama Hastanesinde gerçekleştirilen merkezinin açılışında konuşan HRÜ Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, merkezin bölge için büyük bir ihtiyaç olduğunu belirterek, Şanlıurfa ve tüm Doğu-Güneydoğu bölgesine hayırlı olmasını temenni etti.

        Üniversite idaresi olarak yapılan tüm faydalı çalışmalara önayak olacaklarını ifade eden Taşaltın, şunları kaydetti:

        "Hocalarımız çalışacak, biz kapıyı açacağız. İhtiyaçlar talep edilecek. Halkımız kapıyı gösterecek, bizler de onların gösterdiği o kapıyı sonuna kadar açacağız. Bu memlekete ve üniversiteye hizmet için hocalara soracağız. Ne gerekiyorsa onu yerine getireceğiz. Sağlık alanında tüm çalışmalarda hocalarımızla yolları açacağız."

        Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Doç Dr. Hasan Karsen ise hastanenin sağlık alanında bölge için bir cazibe merkezi olmaya aday olduğunu belirterek, tüp bebek merkezinin tüm bölgeye hizmet vereceğini kaydetti.

        Konuşmaların ardından merkezin açılışı gerçekleştirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler