Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TUNCELİ (AA) - Pertek Belediyesi ile BEM-BİR-SEN arasında sosyal denge sözleşmesi imzalandı.

        Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Tunceli İl Başkanı Taylan Aydoğdu, gazetecilere yaptığı açıklamada Pertek Belediyesi ile sosyal denge sözleşmesi imzalandığını söyledi.

        Pertek Belediyesinde çalışan 8 memur için imzaların atıldığını belirten Aydoğdu, "Pertek Belediyesinde sendikamıza katılan 8 memur arkadaşımızın, birlik ve beraberlik içinde sosyal standartları yükseltmek için sosyal denge sözleşmesini imzaladık. Biz sendika olarak hep hoşgörü, kardeşlik içinde çalışma barışını savunan yöneticiler görmek istiyoruz. Belediye Başkanımız Recai Vural Bey buna en iyi örnek. BEM-BİR-SEN olarak yerel yönetimlerde çalışan memurlarımızın sosyal ve özlük hakları bizim için hep çok önemli olmuştur." dedi.

        Aydoğdu, imzalanan sözleşmeyle çalışan personelin sosyal, ekonomik ve kültürel düzeylerini yükseltmeyi, ekonomik, demokratik, hukuksal, sosyal hak ve çıkarlarını koruyup geliştirmeyi, çalışan personelin moral gücünü artırarak daha verimli çalışmasını sağlamayı hedeflediklerini ifade etti.

        Pertek Belediyesi ile BEM-BİR-SEN arasında imzalanan ve 8 memuru kapsayan sözleşmeye göre, memurların aylık maaşlarına net 750 lira zam yapılırken, yılbaşı, kurban ve ramazan bayramlarında 500 lira ikramiye verilecek. İşveren, evlenen memur personele bir defaya mahsus bin lira evlilik yardımında bulunacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tunceli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tunceli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler