Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TOKAT (AA) - Reşadiye ilçesinde kaybolan komşu çocukları 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı ile 8 yaşındaki Bayram Erol'un aileleri, çocuklarıyla ilgili bilgi verecek kişiye 100 bin lira ödül vermeye vadetti.

        Dursun Kaan'ın babası İbrahim Taşcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocuklarının kaybolmasının üzerinden 1 yıl geçtiğini hatırlattı.

        Çocuklarını bulmak için yapılan çalışmalardan sonuç alınamadığına dikkati çeken Taşcı, "Biz kaçırılmış olabileceklerini düşünüyoruz. Eğer suda ya da ormanda olsaydı bugüne kadar bir ize rastlanırdı. Çocuklarımızdan gelecek haberi umutla bekliyoruz. Çocuklarımızı bulana veya yerini bildirenlere 100 bin lira ödül vereceğiz. Çocukları gören, bilen Allah rızası bize söylesin. Perişan durumdayız. İnşallah bir haber gelir." dedi.

        Bayram'ın babası Ömer Erol da umutla çocuklarından gelecek haberi beklediklerini söyledi.

        Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 29 Aralık 2015'te, komşu çocukları 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı ile 8 yaşındaki Bayram Erol'un evlerinin önünde oynarken kaybolmasının ardından yapılan arama çalışmalarından sonuç alınamamıştı.

        Erol ve Taşcı ailelerinin bir süre önce Tokat Valisi Cevdet Can'ı makamında ziyaret ederek çocuklarının bulunması için yardım talep etmesi üzerine tekrar çalışma başlatılmış ancak yine bir emareye rastlanmamıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler