Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA (AA) - Haliliye Belediyesi " Haliliye'ye Hoş Geldin Bebek" Projesi kapsamında 2 ayda 260 bebeğe puset ve ana çantası hediye etti.

        Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, sosyal belediyecilik hizmetleri çerçevesinde yürütülen projede geçen yıl ilçede yeni doğan 12 bin bebeğe hastane çıkış seti hediye edildiği belirtildi.

        Bu yıl ise proje genişletilerek puset, ana çantası ve bebek seti hediye edildiği ifade edilen açıklamada şunlar kaydedildi:

        " Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, proje kapsamında ilçe sınırlarında bulunan hastanelerde yeni doğan bebeklere puset, ana çantası ve içinde, biberon ile emzik bulunan 11'li bebek takımı hediye ediyor. Proje, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'un talimatı doğrultusunda yılın 365 günü sürdürülüyor. Devam eden proje vatandaşlar tarafından tam not aldı."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler