Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÜZCE (AA) - Türk Kızılayı Akçakoca Yaşlılar Konukevi sakinleri Düzce Üniversitesi (DÜ) Akçakoca Yüksekokulu öğrencilerini ziyaret etti.

        DÜ Akçakoca Yüksekokulu öğrencileri Türk Kızılayı Akçakoca Konukevi sakinlerini okulda misafir etti.

        Öğrencilerle birlikte bir gün boyunca vakit geçiren yaşlılar, sınıflarda ders dinledi, kantinde gençlerle sohbet etti, masa tenisi oynadı.

        Ziyaret hakkında AA muhabirine bilgi veren DÜ Medya Topluluğu Başkanı Gökhan Baybuğa, her yıl büyükleri ziyaret ederek onların hayır dualarını aldıklarını, fakat bu yıl yaşlıların kendilerine sürpriz yaparak okula geldiklerini söyledi.

        Ziyaretin kendilerinin sosyal ve psikolojik gelişimlerine büyük katkı sağladığını anlatan Baybuğa, şöyle konuştu:

        "Büyüklerimizle gönül birliği ve güven birliğini tahsis etmek için çalışmalar yapıyoruz. Bu sene biz büyüklerimizi değil onlar bizi ziyaret ettiler. Üniversite öğrencileri ile birlikte bir gün geçirdiler. Bizimle derslere girdiler, kantinde, yemekhanede bizimle paylaşımlarda bulundular. Bunun yanı sıra daha farklı etkinliklerimizle onları bizler ağırladık. Turizm öğrencileri olarak ağırlama sektörü eğitimi alıyoruz. Bu çok önem verdiğimiz sosyal sorumluluk projesinde öğrendiklerimizle deneyimlerimizi, değerli büyüklerimizi memnun etmek ve onlara farklı bir gün yaşatmak için kullanmaya çalıştık."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler