Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN (AA) - Mersin'in merkez Mezitli ilçesinde 21 yaşındaki gencin, 2 ay önce evinin önünde darbedilip sonra araca bindirilerek kaçırılması olayına karıştığı iddiasıyla aranan şüpheli yakalandı ve tutuklandı.

        Alınan bilgiye göre, Akdeniz Mahallesi'ndeki evinin önünden Furkan Coşkun'un tartıştığı kişiler tarafından kaçırılması olayına karıştığı iddia edilen İsmail Binici'nin yakalanması için geniş kapsamlı çalışma başlatıldı.

        Şüphelinin, bir toplu taşıma aracında görüldüğü ihbarını alan ekipler harekete geçti. Söz konusu minibüsün kamera kayıtlarının incelenmesi sonucu şüphelinin, Piri Reis Mahallesi'nde indiği yer belirlendi. Binici'nin, aynı yere tekrar gelme ihtimali üzerinde duran ekipler, bölgede tedbir aldı.

        Bir süre sonra aynı yere gelen şüpheli, polis ekiplerini görünce kaçmaya başladı. Ekiplerin takip ettiği İsmail Binici, ara sokakta yakalanarak gözaltına alındı.

        Şüphelinin, ilk ifadesinde götürdükleri ormanlık alanda darbettikleri Coşkun'un bir süre sonra ellerinden kurtulup kaçtığını ve nereye gittiğini bilmediğini söylediği öğrenildi.

        Binici, emniyetteki işlemlerinin ardında sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

        - Olay

        Mersin'de 9 Ekim'de evinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Furkan Coşkun'un ailesi kayıp başvurusunda bulunmuş, olayı araştıran ekipler Coşkun'un evden ayrıldıktan sonra darp edildiğini ve zorla bir araca bindirildiğini belirlemişti.

        Güvenlik güçlerinin çalışması sonucu olaya karışan 2 şüpheli gözaltına alınıp tutuklanmış, şüphelilerden İsmail Binici'nin yakalanması için çalışma başlatılmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler