Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, ilçede bulunan okullardaki engelli öğrencileri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla ziyaret ederek hediyeler verdi.

        Okullarda öğrenim gören engelli öğrencileri ziyaret eden, sorunlarını dinleyip hediyeler veren Çalık, ziyaretlerin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Engelliler Haftası dolayısıyla ziyaretleri gerçekleştirdiklerini söyledi.

        Çalık, "Bizim üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Onlara ne yapsak azdır. Sadece Engelliler Haftası dolayısıyla değil, Serik'teki tüm okullardaki öğrencilere her türlü desteği veriyoruz. Belediye olarak bu insanlarımıza sahip çıkmak zorundayız. Bu çocuklara sahip çıkan, eğitim veren tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz." dedi.

        Çalık'a Belediye Başkan Yardımcısı Bünyamin Okudan da eşlik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler