Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KÜTAHYA (AA) - Domaniç ilçesinde öğrenciler, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli 3 vatandaşı sınıflarında ağırladı.

        Hisar İlkokulu 4-B sınıfı öğrencileri, okullarına gelen işitme engelli İsmet Aztekin, görme engelli Ahmet Özgül ve bedensel engelli Sait Yenişen'e şiir okudu ve pasta ikram etti.

        Okul müdürü Zekai Kara, öğrencilere engelli olmanın nasıl bir duygu olduğunu anlamaları için bu etkinliği düzenlediklerini belirtti.

        Daha sonra öğrencilerle sohbet eden engelli vatandaşlar, engelli olmanın ne demek olduğunu ve yaşadıkları sıkıntıları öğrencilere anlattı.

        Görme engelli Ahmet Özgül, öğrencilerin kendilerini ağırladıklarından dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.

        Özgül, "Engelli olduğumuz için hayat sevincimizden yılmıyoruz. Günlük hayatta birçok sıkıntıyla karşılaşabiliyoruz. Normal insanların her zaman engelli insanlara kolaylık sağlamalı." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler