Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP (AA) - Kayseri'nin Pınarbaşı Emniyet Müdürlüğüne yönelik bombalı terör saldırısı düzenlediği belirtilen kişinin, Gaziantep'te gözaltına alındığı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı bildirildi.

        Gaziantep Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, PKK/KCK terör örgütü mensuplarınca 25 Mayıs 2012 tarihinde Kayseri Pınarbaşı Emniyet Müdürlüğüne yönelik bombalı araçla canlı bomba/intihar eylemi gerçekleştirildiği hatırlatıldı.

        Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, PKK/KCK terör örgütü mensubu ve eylemin faillerinden olduğu şüphesiyle daha önce yakalanarak, gözaltına alınan ve adli makamlarca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan kişiye yönelik, Gaziantep'te operasyon düzenlendiği belirtildi.

        Yeniden gözaltına alınan ve mahkemeye sevk edilen şüphelinin, çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler