Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BARTIN (AA) - Bartın Valisi Nusret Dirim, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

        Dirim, mesajında, engelli vatandaşların sosyal hayatın bir parçası olduğunu belirtti.

        Yasal düzenlemelerle engellilerin sağlık, eğitim, istihdam ve evde bakım gibi temel hizmetlerinin her gün iyileştirildiğini aktaran Dirim, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle, tüm vatandaşlarımızı engellilerimize karşı daha bilinçli, daha duyarlı, daha sorumlu bir anlayışla, yardımcı ve destek olmaya, onların sorunlarını kendi sorunlarımız bilerek, yaşamaya davet ediyorum. Hepimizin birer engelli adayı olduğunu, engelli bireylerin yaşam kalitelerini yükseltmek, sağlık ve sosyal statülerini geliştirmek için hepimize görevler düştüğünü unutmamamız gerekir." ifadesini kullandı.

        Dirim, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde tüm engellerin kalkmasını temenni ettiğini vurgulayarak tüm engelli bireylere sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam dilediğini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler