Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AĞRI (AA) - Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Ağrı Ahmed-i Hani Erkek Öğrenci Yurdu personel ve öğrencileri tarafından Ağrı'nın Eleşkirt ilçesine bağlı İkizgeçe İlköğretim Okulunda öğrenim gören öğrencilere kışlık giysi yardımı yapıldı.

        KYK Ağrı Ahmed-i Hani Erkek Öğrenci Yurt Müdürü Bünyamin Taş, yaptığı açıklamada, fırsat ve imkan buldukça bu tür yardımlar yaparak öğrencilerin ihtiyaçlarını gidermeye çalışacaklarını söyledi.

        Yurt personeli ve öğrencilerle birlikte giysi yardımını gerçekleştirdiklerini belirten Taş, "Küçük öğrencilerimizi bir nebze de olsa bu soğuk kış aylarında sevindirmek istedik. Kız ve erkek ayırt etmeden elimizden geldiği kadar Eleşkirt İlçemize bağlı olan İkizgeçe İlk ve Ortaokulunda okuyan öğrencilerimize mont yardımında bulunduk." dedi.

        İkizgeçe İlköğretim Okul Müdürü Adem Taşdemir de yapılan yardımlardan ve ziyaretten dolayı Yurt Müdürüne, personeline ve öğrencilerine teşekkür ettiklerini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler