Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇANKIRI (AA) - AK Parti Çankırı Kadın Kolları Başkanlığı, köy okullarındaki ihtiyaç sahibi öğrenciler için kırtasiye ve giyecek yardımı kampanyası başlattı.

        AK Parti Çankırı Kadın Kolları Başkanı Hacer Rukiye Yıldırım, Yönetim Kurulu üyeleriyle parti binasında düzenlediği basın toplantısında, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı öncülüğünde yürütülen "Sevgi Yolu Projesi" kapsamında yardım kampanyası başlattıklarını söyledi.

        Proje kapsamında Çankırı'nın köylerindeki ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım amaçlı kırtasiye malzemesi ile bere, bot, mont ve kazak hediye edeceklerini anlatan Yıldırım, "İki hafta sürmesini planladığımız projeye ilk günden itibaren yoğun katılım oldu. Sosyal medyadan projemizi duyurduğumuz andan bu yana destekler gelmeye başladı. Umarız tüm ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin ihtiyacını gideririz. Herkesten bu kampanyaya destek bekliyoruz." dedi.

        Kadın kolları olarak daha önce de benzer projelere imza attıklarını anlatan Yıldırım, "Biz elimizden geldiğince gönül coğrafyamızda uzak yakın demeden tüm gayretimiz ve samimiyetimizle ihtiyaç sahiplerine el uzatmaya çalışıyoruz. Kadın kolları olarak sosyal yardımlaşma anlamında üzerimize ne düşüyorsa gayretle çalışıyoruz." diye konuştu.

        Yıldırım, ihtiyaç sahibi öğrencilerin listesini İl Milli Eğitim Müdürlüğünden alıp eksiklerini gidermeye çalışacaklarını kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler